Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013 Divani Caravel Hotel

Χορηγοί

  • IN PARTNERSHIP WITH

Το Health Daily αποτελεί το μοναδικό καθημερινό, ηλεκτρονικό, συνδρομητικό newsletter για τον κλάδο της υγείας, το οποίο προσφέρει αξιόπιστη και ολοκληρωμένη πληροφόρηση στους επαγγελματίες της υγείας. Περιλαμβάνει ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα γύρω από τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στο χώρο της υγείας, όπως μεταρρυθμίσεις, στρατηγικές συμμαχίες μεταξύ φαρμακευτικών επιχειρήσεων, διεθνείς ειδήσεις, κλπ. Στο πλαίσιο αυτό, το Health Daily διοργανώνει εξειδικευμένα συνέδρια για την υγεία όπως το ετήσιο συνέδριο θεσμό "Shaping the Future of Healthcare in Greece" σε συνεργασία με τους Financial Times και το μοναδικό στην Ελλάδα Συνέδριο Ασθενών "Patients in Power".

  • SPONSORS

Η Entersoft είναι καινοτομική εταιρεία πληροφορικής, ειδικευμένη στην παραγωγή λογισμικού & παροχή υπηρεσιών για επιχειρήσεις. Πρωταγωνιστεί στην αγορά επιχειρηματικού λογισμικού με αλματώδη ανάπτυξη & ποιοτικά διευρυμένο πελατολόγιο. Διαθέτει προϊόντα με ενοποιημένο περιβάλλον λειτουργίας, ERP/CRM/Retail/Mobile/xVan/WMS/ BI, σε Μicrosoft.ΝΕΤ. Έχει παρουσία σε 16 χώρες, 4 θυγατρικές & Πιστοποιημένο Δίκτυο Συνεργατών.
www.entersoft.gr

Υπηρετώντας τη ζωή… Η Johnson & Johnson, μέσα από έρευνα και τεχνολογία, φέρνει στον κόσμο ιδέες και προϊόντα που ανοίγουν νέους δρόμους θεραπείας και φροντίδας σε χιλιάδες ασθενείς και καταναλωτές κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο. Η Johnson & Johnson αποτελεί παγκοσμίως την εταιρία με την πιο εκτενή γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, στο χώρο της υγείας.

  • SUPPORTERS

Στην Abbott, σκοπός όλων μας είναι να σας βοηθήσουμε να ζήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα τη ζωή σας μέσω της διατήρησης καλής υγείας. Στον κλάδο των διαγνωστικών, ο στόχος μας είναι να σας παρέχουμε ακριβείς, έγκυρες πληροφορίες για την καλύτερη διαχείριση της υγείας σας. Η οικογένεια εναρμονισμένων λύσεων Alinity της Abbott δεν έχει προηγούμενο στον κλάδο των διαγνωστικών και αντιμετωπίζει από κοινού τις σημερινές προκλήσεις λόγω χρήσης πολλών διαφορετικών μεταξύ τους διαγνωστικών αναλυτών. Οι αναλυτές Alinity έχουν σχεδιαστεί για να είναι πιο αποδοτικοί, να εκτελούν περισσότερες εξετάσεις καταλαμβάνοντας μικρότερο χώρο, να ελαχιστοποιούν τα ανθρώπινα σφάλματα – ενώ συνεχίζουν να παρέχουν ποιοτικά αποτελέσματα. Το χαρτοφυλάκιο της οικογένειας Alinity περιλαμβάνει την κλινική χημεία, την ανοσοχημεία, τον έλεγχο μονάδων αίματος και πλάσματος, τις παρακλίνιες εξετάσεις, την αιματολογία και τα μοριακά, σε συνδυασμό με την AlinIQ της Abbott, μια ολιστική σουίτα επαγγελματικών υπηρεσιών που συνδυάζει την εξειδικευμένη γνώση με την ανάλυση διεργασιών και τα πληροφοριακά συστήματα. Τα Alinity και AlinIQ βοηθούν τα εργαστήρια και τα νοσηλευτικά ιδρύματα να λύσουν μερικές από τις πιεστικότερες προκλήσεις τους για να προσφέρουν καλύτερη φροντίδα στους ασθενείς αναλώνοντας λιγότερους πόρους.

Η GE HEALTHCARE συνδυάζοντας την αυξανόμενη γνώση στον γενετικό κώδικα και τη χημεία του σώματος με την εξελιγμένη τεχνολογία της απεικόνισης είναι αφοσιωμένη να προσανατολίσει διαφορετικά τη διαχείριση Υγείας, από τη διαχείριση της «προχωρημένης ασθένειας» σε επίτευξη της «πρώιμης υγείας» μέσα από ένα σύνολο προϊόντων και υπηρεσιών που δεν συναντάται σε καμία άλλη εταιρεία στο διεθνές στερέωμα.

  • INTERPRETING SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2021 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team