Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013 Divani Caravel Hotel

Boussias Communications

Η Βοussias Communications είναι ο Οργανισμός Επικοινωνίας με περισσότερα από 30 χρόνια παρουσίας και με μεγάλη αποδοχή στην ελληνική αγορά: επαγγελματίες όλων των βαθμίδων στις δυναμικές αγορές του marketing, της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, του IT management, της τραπεζικής διοίκησης, των πωλήσεων, της οικονομικής διαχείρισης, του οργανωμένου λιανεμπορίου και από το 2011 των κλάδων της μόδας και της υγείας, στηρίζονται στα πρωτοποριακά περιοδικά Marketing Week, HR Professional, Νet Week, Banker's Review, CFO Agenda και Σελφ Σέρβις, Fashion Daily, Health Daily, για τη σε βάθος κάλυψη των αναγκών τους σε ειδησεογραφία, ανάλυση αγορών και ανάπτυξη απόψεων. Από τον Ιανουάριο του 2012 η εταιρεία διεισδύει δυναμικά και στο χώρο των ξενοδοχείων - εστιατορίων αλλά σε αυτόν της διοίκησης της εφοδιαστικής αλυσίδας, με την απόκτηση των περιοδικών Hotel & Restaurant και Plant Management. Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης δυναμικά στην παραγωγή και διοργάνωση επαγγελματικών συνεδρίων και βραβείων, έχοντας διοργανώσει περισσότερα από 180 τα τελευταία 10 χρόνια.

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team