Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021

Είσοδος Χρήστη

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013 Divani Caravel Hotel

Επισκόπηση

Σε καιρούς λιτότητας και ύφεσης, η ελληνική κοινωνία Ιατρικής Τεχνολογίας μπορεί και πρέπει να πείσει τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς για την προστιθέμενη αξία που συνεισφέρει στην υγειονομική περίθαλψη. Πρέπει να καταστεί σαφές ότι η βιομηχανία ιατρικής τεχνολογίας μπορεί να συμβάλει στην εξοικονόμηση πολύτιμων πόρων του κράτους και στην ευημερία εκατομμυρίων ασθενών.

«Είναι καιρός για τη δημιουργία ενός εθνικού σχεδίου για την Ιατρική Τεχνολογία και την Καινοτομία!»

Η κυβέρνηση, σε συμφωνία με τους κυριότερους εμπλεκόμενους φορείς υγειονομικής περίθαλψης, θα πρέπει να επανακαθορίσει τους κανόνες της αγοράς και τη νομοθεσία, με στόχο ο κλάδος της Ιατρικής Τεχνολογίας να λειτουργήσει με έναν πιο οικονομικά βιώσιμο τρόπο, με επίκεντρο τα συμφέροντα των ασθενών, και με ένα μοντέλο υγειονομικής περίθαλψης που βασίζεται στην υψηλή προστιθέμενη αξία.

Τώρα στο 2ο έτος του, το συνέδριο «Medical Devices and Diagnostics», με θέμα την ιατρική τεχνολογία, που διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προμηθευτών Επιστημών & Υγείας (Hellasmes), έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή τους φορείς χάραξης πολιτικής και τους ενδιαφερόμενους φορείς και παρόχους του κλάδου Υγείας, οι οποίοι θα μοιραστούν τις ιδέες και τα οράματα για το παρόν και το μέλλον της Ιατρικής Τεχνολογίας στην Ελλάδα.

Βασικά θέματα

  • Το Ευρωπαϊκό Περιβάλλον
  • Καλές Πρακτικές Επιστροφών, Ποιότητας και Καινοτομίας
  • Προμήθειες νοσοκομείων: Κοινωνικό, νομικό και οικονομικό πλαίσιο

Ποιοι συμμετέχουν

Εκπρόσωποι του κλάδου Ιατρικής Τεχνολογίας, ιθύνοντες χάραξης πολιτικής Υγείας, εκπρόσωποι του κλάδου οικονομικών της Υγείας, εκπρόσωποι ταμείων Κοινωνικής Ασφάλισης, Ακαδημαϊκοί, Τεχνολόγοι, Ιατρικό & Διοικητικό Προσωπικό Νοσοκομείων, βιοτεχνολόγοι, φαρμακοποιοί, βιολόγοι Ιατρικής και δημοσιογράφοι Υγείας.

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2021 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team